Prev Next

2018-2019

Så er skoleåret 2018-2019 startet med 87 søde...

Læs mere

Teater

Onsdag d. 15/8 var der flot teater fra...

Læs mere

Dejlig mad

På Hårslev Efterskole får vi dejlig mad, her...

Læs mere

Sminkning

I valgfaget teatersminke arbejder vi med nogle af grundprincipperne inden for teatersminke, samt undersøger hvordan sminkningen har udviklet sig igennem tiderne. Vi vil bl.a. arbejde med børnesminke, hvor vi sminker os om til fx sommerfugle, Spiderman og tigere. Special effekter vil også være på programmet, her skal vi bl.a. lære at kreere sår og skudhuller, samt støbe sår der kan bruges flere gange. Hele valgfaget igennem vil vi arbejde meget praktisk og sminke os om til alle mulige dyr, væsner og mennesker. Derudover skal vi lave ansigtsmasker, og berøre emner inden for kosmologien, såsom plukning af øjenbryn og sminkning.

Formål: At eleverne tilegner sig en kunnen inden for teatersminke. Få kendskab til forskellige materialer og teknikker, der bruges i faget.

Indhold: Gennemgang af grundprincipperne inden for teatersminke, hvad skal en teatermake-up kunne gøre for skuespilleren på scenen. Vi skal arbejde med forskellige materialer inden for teatermake-up. Vi bruger os selv som prøvekaniner, det vil sige at dreng som pige skal lade sig sminke til alverdens karakterer. Special effekt er også et område vi vil berøre, her vil vi også tage billeder af vores værker, så vi kan se hvordan ulykken er fundet sted. Pleje vores hud, med selvlavede ansigtsmasker vil også være på programmet. Kunstnerisk sminkning og sminke til det virkelige liv.

PROGRAM UGE 38
Mandag d. 17/9: Almindelig skoledag 
Tirsdag d. 18/9: Almindelig skoledag
Onsdag d. 19/9: Almindelig skoledag
Torsdag d. 20/9: Almindelig skoledag 
Fredag d. 21/9: Almindelig skoledag
Forlænget weekend. Gammel Elevdag lørdag d. 22/9

 
ADRESSE
Hårslev Efterskole
Hårslevvej 33
4262 Sandved


E-MAIL
info@haarslevefterskole.dk
TELEFONER
Mandag-torsdag: 9.00-14.00
Fredag: 9.00-12.00

Sekretær: 2444 6266

Lærerværelset: 4264 2266