Hårslev Efterskoles skilejrskole i Norge:
Formål
Formålet med lejrskolen er at give eleverne udfordringer og oplevelser, samt at styrke fællesskabet og sammenholdet eleverne indbyrdes og eleverne og lærere imellem.

Turen til Norge er en skilejrskole - det vil sige, at vi skifter skolen ud med Skeikampen nær Lillehammer i Norge og vi skifter bøgerne ud med ski. Målet er, at alle får udfordringer på ski, og at vi får en god tur med masser af oplevelser og sammenhold.
Nogle er gode til at stå på ski i forvejen - de får udfordringer, så de bliver bedre - andre har slet ikke prøvet at stå på ski før - de skal have det lært. Vi inddeles i hold efter vores niveau, så udfordringerne bliver passende.
Der er som sagt ikke tale om en skiferie men en skilejrskole, og det vil sige, at vi er i Norge for at lære at stå på ski - eller blive bedre til det.

Skilejrskolen er en unik fællesoplevelse. Selvfølgelig kommer vi til sneens land for at stå på ski, men der skal også være plads til hygge, kælketur, fællesaftener, sang og en masse andet, der er med til at skabe sammenhold og stemning.

Læs mere om det hele her