En gang om året opsætter elever og lærere en storslået teaterforestilling. Den første uge bruger vi på at gøre alt klart til forestillingen, og den næste uge på at vise den fantastiske forestilling for vores elevers familier og venner, skolens bagland, andre skoler og andre efterskoler. Dette projekt giver både en stor oplevelse af fællesskab og en mulighed for den enkelte til at udvikle og dygtiggøre sig.

I skoleåret 2016-2017 skal vi spille Skatteøen. Vi glæder os til at få besøg af rigtig mange og regner med at skulle spille for mellem 900 og 1.000 tilskuere. Vi spiller tirsdag d. 29. november kl. 19, onsdag d. 30. november kl. 10 og kl. 19 og torsdag d. 1. december kl. 10. Alle er velkommen.

Teateruge