En gang om året opsætter elever og lærere en storslået teaterforestilling. Den første uge bruger vi på at gøre alt klart til forestillingen, og den næste uge på at vise den fantastiske forestilling for vores elevers familier og venner, skolens bagland, andre skoler og andre efterskoler. Dette projekt giver både en stor oplevelse af fællesskab og en mulighed for den enkelte til at udvikle og dygtiggøre sig.

I skoleåret 2017-2018 skal vi spille Peter Pan. Vi glæder os til at få besøg af rigtig mange og regner med at skulle spille for mellem 900 og 1.000 tilskuere. Vi spiller tirsdag d. 28. november kl. 19, onsdag d. 29. november kl. 10 og kl. 19 og torsdag d. 30. november kl. 10. Alle er velkommen.

Teateruge