På Hårslev Efterskole søger vi en ny kollega, der gerne både er musikalsk og kan undervise i fysik og naturfag.

Hvis du kan se dig selv som en del af en moderne, seriøs og traditionsrig efterskole for 90 elever, er det måske noget for dig. Vi har nogle rigtigt gode faciliteter og ligger smukt på landet mellem Næstved og Slagelse.

Hårslev Efterskole er en grundtvigsk efterskole fra 1943, som tilbyder en bred vifte af både valgfag og linjefag. Med høje timetal i vores linjefag, store faglige ambitioner og fleksibel fagstruktur, prioriterer vi efterskolen som et sted at afprøve og lære om sig selv i faglige og sociale fællesskaber. Vi møder eleverne med hver enkelt elevs udvikling for øje.

Vi søger en lærer, der har lyst til efterskolelivet, lyst til at være sammen med unge mennesker og lyst til at udfordre dem såvel i undervisningen som i fritiden. Hverdagen på Hårslev Efterskole er præget af aktive dage med sjove og spændende aktiviteter, linjefag, valgfag og fritidsaktiviteter i et hjemligt miljø, hvor alle skal trives.

Vi lægger stor vægt på en positiv indstilling, og vores samarbejde er præget af humor, tillid, høj grad af frihed, medansvar og medindflydelse. Med til stillingen hører også almindelige efterskolefunktioner, som at være kontaktlærer og at have aften- og weekendvagter.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Vi har en ledig tjenestebolig, men ikke noget krav om, at man flytter ind i den.

Ansøgning senest tirsdag d. 22. maj 2018

Kontakt os på: 2444 6266 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På Hårslev Efterskoles vegne
Rasmus Biørn