Er du klar til en masse nye indtryk og fede oplevelser? Vil du gerne være en del af et stort fællesskab? Vil du opleve noget unikt? Kan du undvære din mor og far ind imellem? Vil du prøve en ny måde at gå i skole på? Vil du gerne udvikle dig?
Så kom og besøg os og se om det er noget for dig!

Du er altid velkommen
To dage om året er der landsdækkende åbent-hus arrangementer på alle landets efterskoler. Men har du ikke mulighed for at komme forbi på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Hårslev Efterskole og aftale et besøg.
Vi afholder næsten månedligt informationsaftener, hvor alle nysgerrige og interesserede er velkomne til at komme og høre om, hvorfor det er sådan en god ide at gå på efterskole.

Efterskolernes Dag
Hvert år slår vi dørene op og byder alle interesserede velkommen til Efterskolerns Dag den sidste søndag i september kl. 13-17. I 2016 er det søndag d. 25. september.
Du får en personlig rundvisning på skolen af skolens nuværende elever og du får mulighed for at opleve en række af skolens aktiviteter og skolens linjefag LIVE.
Sammen med dine forældre bliver du inviteret på en forfriskning og skolens forstander vil fortælle om netop Hårslev Efterskole. der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og en personlig samtale kan etableres.

Efterskolernes Aften
Tag på efterskolebesøg og oplev suset af alle Hårslev Efterskoles glade elever.
Onsdag d. 11. januar 2017 kl. 18-21 inviterer vi dig til en efterskoleaften med masser af aktivitet. Alle vores linjer er i fuld gang og du kan med egne øjne se, hvad et ophold på Hårslev Efterskole bl.a. er.
Lærerne står klar til en snak med dig og din familie og vil meget gerne fortælle om skolen. Du kan også få en guidet rundtur på skolen med vores elever. I skolens spisesal serveres en forfriskning.