Optagelse2For at blive tilbudt en plads på Hårslev Efterskole, skal du og dine forældre have besøgt skolen, deltaget i et informations-/optagelsesmøde og fået en rundvisning på skolen samt have afleveret en kortfattet skoleudtalelse.

Tilmelding sker for et år ad gangen. Du skal tilmelde dig via skolens hjemmeside mvh. vores kontakformular. Status vedrørende optagelse kan ses her.

I løbet af året arrangerer vi en række af sådanne informationsmøder, hvor i kan møde skolens forstander eller en af skolens lærere og få en rundvisning af et par af skolens elever. Til disse møder er der også mulighed for individuelle samtaler. Datoer for det næste fastlagte informationsmøde er: Tirsdag den 6/3 2018. Husk I skal tilmelde jer for at komme til et informations-/optagelsesmøde, ved at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden (skriv i bemærkninger at I ønsker et informations-/optagelsesmøde den xx/xx-xxxx)

Hvis de fastsatte datoer for informationsmøder ikke imødekommer dine ønsker, så kan du evt. aftale en anden mødedato med skolens sekretær.

Hvis du og skolen efter besøget hos os vurderer, at Hårslev Efterskole er det rette sted for dig, skal I kontakte kontoret for at få mailet den endelige tilmeldings blanket, som du og dine forældre skal udfylde samt indbetale et depositum

Da vi optager elever efter "først til mølle" princippet, kan der være flere til optagelsesmøderne end vi har plads til.

Når skolen melder alt optaget, så kan I sagtens komme til et optagelsesmøde alligevel. Hvis I efter mødet ønsker optagelse, skrives I op på en venteliste, så I står klar hvis der er elever, som på et tidspunkt ønsker at meldes ud af skoleåret.

Hvis du/I er interesseret i at deltage i et informations-/optagelsesmøde, så skynd dig/jer at tilmelde jer via linket øverst her på siden. Til Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften er det ikke nødvendigt med tilmelding. På    http://www.efterskoleforeningen.dk/da/Leksikon/DF/Elevstoetteberegning
kan I udregne jeres skolepengebetaling.