Optagelse2For at blive tilbudt en plads på Hårslev Efterskole, skal du og dine forældre have besøgt skolen, deltaget i et informationsmøde og fået en rundvisning på skolen samt have afleveret en kortfattet skoleudtalelse.

Tilmelding sker for et år ad gangen. Du skal tilmelde dig via skolens hjemmeside mvh. vores kontakformular. Status vedrørende optagelse kan ses her.

I løbet af året arrangerer vi en række af sådanne informationsmøder, hvor du og dine forældre kan møde skolens forstander eller en af skolens lærere og få en rundvisning af et par af skolens elever. Til disse møder er der også mulighed for individuelle samtaler. Datoer for det næste fastlagte informationsmøder er: Søndag den 27/5 2018. Husk du skal tilmelde dig for at komme til et informationsmøde, ved at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. I bemærkningsfeltet må du meget gerne skrive hvilken linje du er interesseret i.

Hvis de fastsatte datoer for informationsmøder ikke imødekommer dine ønsker, så kan du evt. aftale en anden mødedato med skolens sekretær, eller i bemærkningsfeltet skrive 3 datoer, hvor du kan, så vender vi hurtigst tilbage med hvilken dato vi kan.

Hvis du og skolen efter besøget hos os vurderer, at Hårslev Efterskole er det rette sted for dig, skal kontoret kontaktes for at få mailet den endelige tilmeldings blanket, som du og dine forældre skal udfylde samt indbetale et depositum.

Da vi optager elever efter "først til mølle" princippet, kan der være flere til informationsmøderne end vi har plads til.

Når skolen melder alt optaget, så kan I sagtens komme til et informationsmøde alligevel. Hvis I efter mødet ønsker optagelse, skrives I op på en venteliste, så I står klar hvis der er elever, som på et tidspunkt ønsker at meldes ud af skoleåret.

Hvis du og dine forældre er interesseret i at deltage i et informationsmøde, så skynd dig at tilmelde jer via linket øverst her på siden. Til Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften er det ikke nødvendigt med tilmelding. På    http://www.efterskoleforeningen.dk/da/Leksikon/DF/Elevstoetteberegning
kan du og dine forældre udregne jeres skolepengebetaling.