På Hårslev Efterskole har vi ansat 1 køkkenassistent, 1 ernæringsassistentelev og 1 køkkenleder
Køkkenpersonalet tilbereder alle måltider på hverdage, samt forbereder maden til weekender.
Elever og lærer færdiggør selv maden i weekenderne, og hjælper med opvask og oprydning af spisesal.

Køkkenpersonalet sammensætter menuen, gerne med forslag fra eleverne.
Menuen er tilpasset vores målgruppe, hvilket vil sige at den er til unge mennesker og dermed ernæringsmæssig forsvarlig.

Der er 6 måltider om dagen, som i hovedtræk består af:
Morgenmad: Brød, gryn, frugt og mælk
Formiddag: Gulerødder / brød
Middag: Varm mad og vand
Eftermiddag: Brød, frugt, grønt og vand
Aften: Buffet og vand
Sen aften: Brød, knækbrød, te og vand.
Kage en gang om ugen.

I vores kost ligger vi stor vægt på gode kulhydrater og ikke for meget fedt, gode friske og helst danske produkter og mange grøntsager og frugt (gerne 600 g. om dagen).
Vi spiser sæsonbetonet valg af grønt, frugt og fisk, magert kød, friske fisk, få færdigprodukter og hjemmebagt brød, boller og kage. Vi drikker økologiske mælkeprodukter, og spiser efter gode danske traditioner, samtidig med at vi prøver spændende udenlandske retter.

Vi har selvfølgelig elitesmiley: Elitesmiley