Vagt

Vagt

Hverdagsvagt

Den tidlige vagt tiltræder kl. 16.30 eller 17.15 og kan gå hjem kl. 22.15. Den sene vagt tiltræder kl.17.30 og kan gå hjem kl.24.00.

Nattevagten tiltræder kl. 24.00 og fortsætter til næste morgen kl. 07.00.

Vagtlæreren har udover almindelig kontakt med eleverne nogle praktiske opgaver i forbindelse med måltider.

Der er dagligt tre kvarter, stilletimen fra 18.15 til 19.00, hvor eleverne opholder sig på værelset, i klasseværelset ”Hvid” til lektiehjælp, eller i computerlokalet. Formålet med stilletimen er at læse lektier og forberede sig til kommende undervisningstimer, og at få mulighed til at være sammen med sin værelseskammerat og falde lidt til ro. Lærerne fordeler sig på boområder, i ”Hvid” og i computerlokalet.

Aftenaktiviteter derudover kan være obligatoriske eller frivillige. Lærerne eller eleverne kan tilbyde forskellige aktiviteter som f.eks. spil, film, musik, sang, kreativ, træning, m.m.

Weekendvagt

Weekenden starter fredag kl. 14.30 og ender søndag kl.24.00. Weekendvagten fordeles på 3 lærere der fordeler weekenden i tre perioder.

Det er hensigten at skabe en ”familiær” ramme omkring weekenderne, hvor eleverne, sammen med den pågældende weekendlærer, tilrettelægger dagene.

Der er altid mindst 2 fællesaktiviteter i løbet af weekenden. Karakteren af disse arrangementer varierer og kan være afhængig af, hvor mange elever der bliver.