Hårslev Efterskole søger lærere til dansk, tysk og kreativ linje

På Hårslev Efterskole søger vi to nye dygtige kollegaer til det kommende skoleår. Vi skal have varetaget undervisningen på vores kreative linje og i fagene dansk og tysk. Hvis du også er musikalsk og sangglad vil det være en fordel, men det er ikke noget krav.

Hvis du kan se dig selv som en del af en moderne, seriøs og traditionsrig efterskole for 96 fantastiske elever, er det måske noget for dig. Du vil komme til at arbejde på en arbejdsplads med engagerede og kompetente medarbejdere, der løfter i flok. Efterskolen har nogle særdeles gode undervisningsfaciliteter herunder et veludstyret kreativlokale. Efterskolen som helhed er ligeledes særdeles velholdt.
Hårslev Efterskole er beliggende smukt på landet mellem Næstved og Slagelse.

Hårslev Efterskole er en grundtvigsk efterskole fra 1943, som tilbyder en bred vifte af både valgfag og linjefag. Med høje timetal i vores linjefag, faglige ambitioner og fleksibel fagstruktur, prioriterer vi efterskolen som et sted at afprøve og lære om sig selv i faglige og sociale fællesskaber. Hårslev Efterskole har 7 linjer, og efterskolen vægter elevernes boglige fag og interessefag lige, ligesom vi møder eleverne med hver enkelt elevs udvikling for øje.

Vi søger lærere, der har lyst til efterskolelivet, en synlig lyst til at være sammen med skolens unge mennesker og lyst til at udfordre dem såvel i undervisningen som i fritiden. Hverdagen på Hårslev Efterskole er præget af aktive dage med sjove og spændende aktiviteter, linjefag, valgfag og fritidsaktiviteter i et hjemligt miljø, hvor alle ses og alle skal trives.

Det er vigtigt, at vores nye kollegaer har en positiv indstilling og anerkendende tilgang til andre mennesker. Vores samarbejde er præget af humor, tillid, høj grad af frihed, medansvar og medindflydelse. Der vil være mulighed for (videre-)uddannelse. Med til stillingen hører også almindelige efterskolefunktioner, som at være kontaktlærer og at have aften- og weekendvagter.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Der er mulighed for at stillingen kan være deltids.

Ansøgning senest fredag d. 22. maj 2020

Kontakt os på: 2444 6266 eller rb@haarslevefterskole.dk