Facebook-galleri

Hårslev Efterskole er på facebook.
Besøg os der, eller kig med herunder 🙂

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
’Efterskolerne tar’ skraldet!’💪❤️

I dagene op til påske deltager Hårslev Efterskole i eventet ’Efterskolerne tar’ skraldet’

Især vores unge kæmper for klimaet og sammen med Danmarks Naturfredningsforening vil mange efterskoler landet over flytte næste uges rengøringstjanser på ud i naturen.
Naturen og klimaet er en sag, som mange unge brænder for På efterskolerne er de unge vant til at tage aktion i fællesskab, og det savner mange af dem lige nu.
Lad os støtte op om dem, om fællesskabet på efterskolerne og om klimaet i én fælles indsats!🙏🌞
Indsamlingen vil foregå, når det passer jer en af dagene op til påskeferien.

Begivenheden går i al sin enkelhed ud på at:
- Elever og ansatte på efterskoler over det ganske land går ud i naturen, sammen hver for sig (måske med sin familie) , og samler skrald ind i en times tid.
Bagefter tager i et billede/lille film af elev og familie med skraldepose(-r) og lægger det op i kommentarfeltet her med angivelse af antal kg.

Vi håber, at rigtigt mange familier vil være med og vise, hvad efterskolerne kan, når vi står sammen - hver for sig 😊 🌻🌞
Kære alle forældre til Hårslev Efterskoles årgang 2019-20 😊

👉Imorgen er det sørme fredag igen, og som I ved fra sidste uge, så har vi både værelsesrengøring og tjanser denne dag.😛

Det vil være sjovt, hvis I i morgen vil lege med, som I gjorde i sidste uge med at holde disse færdigheder ved lige.

Det foregår på den måde, at jeres skønne poder bringer værelset i tip-top stand (om muligt) - derudover laver de en tjans i jeres hjem.
- sådan ca 15 minutter.

I forældre overtager så rengøringslærerens rolle for en lille stund, så det er jer der skal godkende rengøringen. Herefter kommenterer I dette opslag med billededokumentation af resultatet.

Håber I igen vil hjælpe med denne rengøringsopgave 🙏😄
Bedste hilsner til alle