Kom til rundvisning

Tilmelding

Kom og bliv klog på dig selv og vær en del af et stort fællesskab i et fantastisk år. Mød nye venner og engagerede lærere på en flot, moderne og velholdt skole – vi glæder os til at se dig.

Ønsker du at se skolen med aktiviteter og få flere informationer og en rundvisning, så er du velkommen til et af vores åbne huse.

Åbent hus:
Efterskolernes dag: Sidste søndag i september, kl. 12.00-17.30.
Efterskolernes aften: Anden onsdag i januar, kl. 18.00-21.00.
Kom endelig forbi – Tilmelding til åbent hus er ikke nødvendig.

Begge dage vil der være mulighed for at få en rundvisning og deltage i et indmeldelsesmøde.

Program for dagen og aftenen, bliver lagt her på vores hjemmeside, når vi nærmer os.
Ændringer omkring tidspunkter kan forekomme.

Du kan under eller efter åbent hus besøget skrive dig op på tilmeldingsblanketten til indmeldelsesmøde og i bemærkninger skrive: Datoen for hvornår du har været på HE og skriv om du har deltaget i Rundvisning og indmeldelsesmøde samt om du ønsker optagelse.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding til rundvisning er nødvendig. Efter tilmelding modtager du en bekræftelse.

Har du tidligere været til en rundvisning og indmeldelsesmøde, så kontakt os venligst.

For at komme i betragtning til optagelse på vores efterskole, skal du og dine forældre (mindst 1 forældre):
1/ Have fået en rundvisning på skolen.
2/ Have tilmeldt jer indmeldelsesmødet via vores hjemmeside.
3/ Have indbetalt indmeldelsesgebyr, samt mailet en skoleudtalelse til kontoret.
4/ Have deltaget i et indmeldelsesmøde.