Kom til rundvisning på Hårslev Efterskole

Tilmelding

Kom og bliv klog på dig selv og vær en del af et stort fællesskab i et fantastisk år. Mød nye venner og engagerede lærere på en flot, moderne og velholdt skole – vi glæder os til at se dig.

Ønsker du at se skolen med aktiviteter og få flere informationer og en rundvisning, så er du velkommen til et af vores åbne huse.

Åbent hus:
Efterskolernes dag: Sidste søndag i september, kl. 12.00-17.30.
Efterskolernes aften: Anden onsdag i januar, kl. 18.00-21.00.
Kom endelig forbi – Tilmelding til åbent hus er ikke nødvendig.

Begge dage vil der være mulighed for at få en rundvisning og deltage i et kort informationsmøde.

Program for dagen og aftenen, bliver lagt her på vores hjemmeside, når vi nærmer os.
Ændringer omkring tidspunkter kan forekomme.

Du kan under eller efter åbent hus besøget skrive dig op til et optagelsesmøde  på vores hjemmeside

Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding til rundvisning er nødvendig. Efter tilmelding modtager du en bekræftelse.

For at komme i betragtning til optagelse på vores efterskole, skal du og dine forældre (mindst 1 forældre):

1/ Have fået en rundvisning på skolen.
2/ Efter rundvisningen, have udfyldt indmeldelsesformularen, via vores hjemmeside, og samtidig have mailet en skoleudtalelse til kontoret – info@haarslevefterskole.dk.
3/ Have deltaget i et optagelsesmøde samt tilkendegivet, ønske om optagelse til kontoret.
Vi reserver ikke plads, men optager efter først til mølle princippet.

Vi henviser til at læse om vores optagelses procedure: Optagelsesprocedure – Hårslev Efterskole (haarslevefterskole.dk)