Optagelsesprocedure

For at komme i betragtning til optagelse på vores efterskole, skal du og dine forældre (mindst 1 forældre):
1/ Have fået en rundvisning på skolen.
2/ Have tilmeldt jer indmeldelsesmødet via vores hjemmeside.
3/ Have indbetalt indmeldelsesgebyr, samt mailet en skoleudtalelse til kontoret.
4/ Have deltaget i et indmeldelsesmøde.

Hvis vi har en plads til dig, så vil dine forældre modtage en opkrævning på indmeldelsesgebyr, som skal betales inden indmeldelsesmødet.
Pladsen er reserveret når skoleudtalelse og indmeldelsesgebyr på kr. 1.500,00 er indbetalt.
Indmeldelsesgebyret tilbagebetales ikke.

Skoleudtalelsen skal være fra den skole hvor du går nu og indeholde dine kompetencer, både socialt og fagligt samt hvis der er andet relevant for os at vide som efterskole.

Du skal tilmelde dig en rundvisning via skolens hjemmeside på siden Kom til rundvisning.

Status vedrørende optagelse kan ses her.

Hvis du og dine forældre, efter rundvisningen gerne vil til et indmeldelsesmøde, så skal I tilmelde jer via skolens hjemmeside: Indmeldelsesformular.

Vurdere du, dine forældre og skolen at Hårslev Efterskole er det rette sted for dig, vil du og dine forældre få mailet den endelige tilmeldings blanket og en depositumsopkrævning.

Du og dine forældre skal udfylde den endelige tilmelding samt indbetale et depositum. Når vi har modtaget den endelige tilmelding og depositum samt har alt det administrative på plads,
mailer vi en bekræftelse på optagelse til jer.

Vi optager elever efter “først til mølle” princippet, så det er vigtigt at frister overholdes.

Når skolen melder alt optaget, så kan I sagtens komme på venteliste. Det gør I ved at skrive dig op på tilmeldingsblanketten til indmeldelsesmøde og i bemærkninger skrive: Du ønsker at komme på venteliste. Hvis du og dine forældre har været på He, så skriv om I har deltaget i rundvisning og indmeldelsesmøde samt datoerne herfor. Indmeldelsesformular.
Når vi har modtaget skoleudtalelsen og ønsket om at komme på venteliste, vil vi skrive dig på ventelisten og sende dig og dine forældre en mail. Det er gratis at stå på vores venteliste.
Hvis vi pludselig får en afmeldelse, så mailer vi ud til alle på ventelisten om man stadig ønsker en plads. Efter en kort svarfrist, bliver pladsen tilbudt efter ventelistens rækkefølge. Besvares der ikke, vil man blive slettet uden yderligere henvendelser.

Hvis du og dine forældre er interesseret i at deltage i en rundvisning eller indmeldelsesmøde, så skynd dig at tilmelde jer via link øverst her på siden (Kom til rundvisning). Til Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften er det ikke nødvendigt med tilmelding.

kan du og dine forældre udregne jeres skolepengebetaling.