Information og optagelse

For at blive tilbudt en plads på Hårslev Efterskole, skal du og dine forældre have besøgt skolen, deltaget i et informationsmøde og fået en rundvisning på skolen samt have afleveret en kortfattet skoleudtalelse.

Tilmelding sker for et år ad gangen. Du skal tilmelde dig via skolens hjemmeside på vores kontaktformular  (ny elev-formular). Status vedrørende optagelse kan ses her.

I løbet af året arrangerer vi en række af sådanne informationsmøder, hvor du og dine forældre kan møde skolens forstander eller en af skolens lærere og få en rundvisning af et par af skolens elever. Til disse møder er der også mulighed for individuelle samtaler.
Datoer for de næste fastlagte informationsmøder kan du se under bliv elev og ny elev-formular
kontaktformular på hjemmesiden (ny elev-formular)I bemærkningsfeltet må du meget gerne skrive hvilken linje du er interesseret i.

Vi har også åbent hus på Efterskolernes dag, Onsdag den 9/1 2019 kl 18-21, her kan alle komme forbi uden tilmelding.

Hvis de fastsatte datoer for informationsmøder ikke imødekommer dine ønsker, så kan du evt. aftale en anden mødedato med skolens sekretær, eller i bemærkningsfeltet skrive 3 datoer, hvor du kan, så vender vi hurtigst tilbage med hvilken dato vi vælger.

Hvis du og skolen efter besøget hos os vurderer, at Hårslev Efterskole er det rette sted for dig, skal kontoret kontaktes for at få mailet den endelige tilmeldings blanket, som du og dine forældre skal udfylde samt indbetale et depositum.

Da vi optager elever efter “først til mølle” princippet, kan der være flere til informationsmøderne end vi har plads til.

Når skolen melder alt optaget, så kan I sagtens komme til et informationsmøde alligevel. Hvis I efter mødet ønsker optagelse, skrives I op på en venteliste, så I står klar, hvis der er elever, som på et tidspunkt ønsker at meldes ud af skoleåret.

Hvis du og dine forældre er interesseret i at deltage i et informationsmøde, så skynd dig at tilmelde jer via linket øverst her på siden. Til Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften er det ikke nødvendigt med tilmelding.

kan du og dine forældre udregne jeres skolepengebetaling.