Kom til infomøde

Jeg ønsker
 
tilmelding til informationsmøde: JaNej
 

at blive ringet op: JaNej
 

Hint: det begynder med H og slutter på v 🙂

Kom og bliv klog på dig selv og vær en del af et stort fællesskab i et fantastisk år. Mød nye venner og engagerede lærere på en flot, moderne og velholdt skole – vi glæder os til at se dig.

Ønsker du at se skolen og få flere informationer, så udfyld formularen her på siden, hvorefter vi kontakter dig.

Åbent hus: Efterskolernes aften – Tilmelding ikke nødvendig. – Aflyst
HUSK venligst mundbind ved besøg på skolen.
Program for dagen og aftenen, bliver lagt på forsiden, når vi nærmer os.

Tilmelding til Efterskolernes aften er ikke nødvendig, så mød bare op. I kan under eller efter besøget skrive jer op på tilmeldingsblanketten til infomøde og i bemærkninger skrive: Datoen for hvornår I har været på HE og skriv om I har deltaget i Rundvisning og Infomøde samt om I ønsker optagelse.

Vi glæder os til at se dig.

Datoer for de næste fastlagte informationsmøder er:
Tilmelding er nødvendig for at blive indbudt til et informationsmøde.

INFOMØDER I 2021
Lørdag den 29/5 – Kan måske foregå virtuelt – De indbudte vil få besked herom, kort inden mødet.

På grund af coronatiden, afholder vi infomøder, så vi kan passe på hinanden og os selv. Til infomødet må der pr. familie, deltage max. 3 incl. eleven.
HUSK venligst mundbind.
HUSK, du skal udfylde tilmeldingsblanketten, for at blive indbudt og deltage i et informationsmøde og få en rundvisning.
Skriv i bemærkningsfeltet: Datoen for det af vores informationsmøde du ønsker samt hvis du har andre oplysninger, som er godt for os at vide.

Har I tidligere været til et infomøde og fået en rundvisning, men endnu ikke skrevet op i vores kartotek, så udfyld blanketten og skriv i bemærkninger:
hvilken dato I har været på HE . Noter om I har deltaget i Infomøde og fået en rundvisning samt hvis I ønsker optagelse.
Husk man først kommer i betragtning til en plads, hvis man har deltaget i et infomøde, fået en rundvisning samt vi har modtaget en skoleudtalelse.