Kom til infomøde

Jeg ønsker
 
tilmelding til informationsmøde: JaNej
 

at blive ringet op: JaNej
 

Hint: det begynder med H og slutter på v 🙂

Kom og bliv klog på dig selv og vær en del af et stort fællesskab i et fantastisk år. Mød nye venner og engagerede lærere på en flot, moderne og velholdt skole – vi glæder os til at se dig.

Ønsker du at se skolen og få flere informationer, så udfyld formularen her på siden, hvorefter vi kontakter dig.

Åbent hus: Efterskolernes aften onsdag den – Dato vil fremgå når vi har ny dato for 2021. Program for dagen, bliver lagt på forsiden, når vi nærmer os.

Tilmelding til Efterskolernes aften er ikke nødvendig, så mød bare op. I kan under eller efter besøget skrive jer op på tilmeldingsblanketten til infomøde og i bemærkninger skrive: Datoen for hvornår I har været her og skriv om I har deltaget i Rundvisning og Infomøde samt om I ønsker optagelse.

Vi glæder os til at se dig.

 

Datoer for de næste fastlagte informationsmøder er:

Torsdag den 3/9 2020 – Lørdag den 5/9 2020

På grund af coronatiden, afholder vi infomøder, så vi kan passe på hinanden og os selv. Så skriv jer op og vi kontakter jer med dato og tidspunkt.
HUSK, du skal tilmelde dig, ved at udfylde tilmeldingsblanketten, for at blive indbudt og deltage i et informationsmøde og få en rundvisning.
Skriv i bemærkningsfeltet: Datoen for det af vores informationsmøde du ønsker samt hvis du har andre oplysninger, som er godt for os at vide.

Har I tidligere været til et infomøde og fået en rundvisning, men endnu ikke skrevet op i vores kartotek, så udfyld blanketten og skriv i bemærkninger:
hvilken dato I har været på HE og noter I har deltaget i Infomøde og fået en rundvisning samt hvis I ønsker optagelse i et infomøde samt rundvisning mere.