Jeg ønsker at blive ringet op:
JaNej

Hint: det begynder med H og slutter på v 🙂

Kom og bliv klog på dig selv og vær en del af et stort fællesskab i et fantastisk år. Mød nye venner og engagerede lærere på en flot, moderne og velholdt skole – vi glæder os til at se dig.

Har du været til rundvisning og ønsker et indmeldelsesmøde med henblik på optagelse hos os, så udfyld venligst indmeldelsesblanketten. Samtidig skal du sende/maile en skoleudtalelse til kontoret – Husk at oplyse dit navn samt skoleår det drejer sig om. Skoleudtalelsen skal være fra den skole hvor du går nu og indeholde dine kompetencer, både socialt og fagligt, samt hvis der er andet relevant for os at vide som efterskole.

Har du deltaget i Åbent hus og været til en rundvisning og et indmeldelsesmøde, så skriv venligst i bemærkninger: Hvilken dato du har været på HE. Noter om du har deltaget i et indmeldelsesmøde og fået en rundvisning samt hvis du ønsker optagelse.

Når vi har modtaget skoleudtalelsen samt tilmelding til indmeldelsesmøde, og vi stadig har en ledig plads, sender vi en opkrævning på indmeldelsesgebyr, som pt. er på kr. 1.500,00.
Når begge dele er modtaget, er pladsen reserveret.

Hvis du, dine forældre og skolen, efter indmeldelsesmødet hos os vurderer, at Hårslev Efterskole er det rette sted for dig, så vil du og dine forældre få mailet den endelige tilmeldingsblanket og en depositumsopkrævning.

For at komme i betragtning til optagelse på vores efterskole, skal du og dine forældre (mindst 1 forældre):
1/ Have fået en rundvisning på skolen.
2/ Have tilmeldt jer indmeldelsesmødet via vores hjemmeside.
3/ Have indbetalt indmeldelsesgebyr, samt mailet en skoleudtalelse til kontoret.
4/ Have deltaget i et indmeldelsesmøde.