Statusliste

Hos os er en rundvisning gratis, så tøv ikke med at tilmelde dig og dine forældre via skolens hjemmeside, på siden Kom til rundvising.

Er vi optaget og du ønsker at komme på venteliste, så udfyld blanketten til indmeldelsesmøde. I bemærkninger skal du skrive: Du ønsker at komme på venteliste, Hvis du og dine forældre har været på He, så skriv om I har deltaget i rundvisning og indmeldelsesmøde samt datoen herfor. Indmeldelsesformular.
Når vi har modtaget skoleudtalelsen og ønsket om at komme på venteliste, vil vi skrive dig på ventelisten og sende dig og dine forældre en mail. Det er gratis at stå på vores venteliste.
Hvis vi pludselig får en afmeldelse, så mailer vi ud til alle på ventelisten om man stadig ønsker en plads. Efter en kort svarfrist, bliver pladsen tilbudt efter ventelistens rækkefølge. Besvares der ikke, vil man blive slettet uden yderligere henvendelser.

Før de kommende skoleår starter kan der forekomme en del ændringer, så selv

VI SKRIVER FØRST OPTAGET, NÅR ALLE FORMALITETER ER PÅ PLADS.

Skoleår 2022/2023

Klassetrin Status
9. kl. piger Optaget – Ønsker I at komme på venteliste, udfyld venligst vores indmeldelsesformular.
9. kl. drenge Ledig plads
10. kl. piger Optaget – Ønsker I at komme på venteliste, udfyld venligst vores indmeldelsesformular.
10. kl. drenge Ledig plads

Skoleår 2023/2024
Der vil blive løbende indmeldelsesmøder som vi indbyder til via mail.

Klassetrin Status
9. kl. drenge Optaget – Ønsker I at komme på venteliste, udfyld venligst vores indmeldelsesformular.
10. kl. drenge Optaget – Ønsker I at komme på venteliste, udfyld venligst vores indmeldelsesformular.

Skoleår 2024/2025
Der vil blive løbende indmeldelesmøder som vi indbyder til via mail.

9. kl. piger Ledige pladser
9. kl. drenge Ledige pladser

Skoleår 2025/2026
Der vil blive løbende indmeldelesmøder som vi indbyder til via mail.

9. kl. piger Ledige pladser
9. kl. drenge Ledige pladser